Premi Aigua Clara 2018 de Xuquer Viu a AEMS_entrega
Entrega del Premi Aigua Clara 2018 por parte del Presidente de Xúquer Viu al Presidente de AEMS-Ríos con Vida de la Comunidad Valenciana

La prestigiosa plataforma conservacionista Xúquer Viu, integrada por habitantes de las comarcas de la Ribera Alta y Ribera Baja del Júcar (Valencia), ha otorgado a AEMS-Ríos con Vida este premio por su labor continuada en defensa de los ríos y, también, por su implicación en la recuperación del río Júcar, uno de los ríos más importantes y emblemáticos en la Comunidad Valenciana y que está en el corazón de los habitantes de las mencionadas comarcas.

 

Desde AEMS-Ríos con VIda agradecemos de todo corazón este reconocimiento , que nos honra y nos mueve a seguir trabajando por los ríos.

Muchas gracias compañeros de Xúqur Viu, y …

…¡nos vemos en el río!

 

Texto de la carta oficial de comunicación de otorgamiento del premio:

Estimats companys i companyes d’AEMS:

El proper dissabte 6 de juliol tindrà lloc a Alzira el 13é Sopar i Festa de Xúquer Viu. En el transcurs d’aquest esdeveniment, la nostra organització lliura els premis Aigua Clara, que s’atorguen a aquelles persones o organitzacions que han destacat per la seua defensa del nostre medi ambient, dels nostres rius, boscos i paisatges.

En l’edició de 2018 la Coordinadora de Xúquer Viu ha decidit, per unanimitat, atorgar el guardó de la present edició a AEMS-Ríos con Vida, per la seua trajectòria i implicació en la defensa incansable de les nostres masses d’aigua. Els rius valencians estan d’enhorabona perquè hi ha organitzacions com AEMS i persones com els seus membres  que treballen per millorar la seua qualitat i per denunciar les agressions que molt a sovint es produeixen.

Enhorabona AEMS-Ríos con Vida i gràcies!

En nom de la Coordinadora de Xúquer Viu,

     Roger Pons

     President de Xúquer Viu

 

Premio Aigua Clara 2018 de Xuquer Viu a AEMS_ grupo
Los representantes de AEMS-Ríos con Vida de la Comunidad Valenciana agradecen el galardón